En komplett partner for ditt byggeprosjekt

Kvalitetsarbeid utført av et byggefirma med solid kompetanse.

Tilbygg

Bor du i et hus du trives godt i, men ønsker noen ekstra kvadratmeter å boltre deg på? Da kan et tilbygg – utviding av husets grunnflate – være løsningen for deg. Hva med en flunkende ny terrasse til grillsesongen, en vedbod til vinteren, eller en koselig vinterstue? Vi har erfaring fra mange ulike typer tilbygg.

Ombygging

Har du en kjeller eller et loft som egentlig egner seg godt til boligformål? Enten du tenker å gjøre om loftet til en TV-stue, bygge om kjelleren til en utleieleilighet, eller annet, kan vi bistå deg gjennom hele prosessen. Vi lytter til dine ønsker, og finner kreative løsninger for ditt behov.

Asbestsanering

Visste du at loven krever at firma som utfører asbestsanering er kurset og godkjent for dette? Goma Bygg AS innehar godkjenning for utvendig asbestsanering. Vi har god erfaring med riving, fjerning og sikring av asbest.

Se vår godkjenning her: Klikk her.

Takarbeid

Skal du legge eller skifte tak? Vi gjør gjerne jobben for deg! Vi har bred erfaring med de fleste typer takarbeid. Vår kunnskap og kompetanse innen taktekking gjør ditt bygg godt rustet i all slags vær.

Bad

Pusse opp badet? Vi utfører både nyinstallasjon og renovering av eksisterende baderom. Vi samarbeider med dyktige leverandører innen elektro, rørlegging og flislegging, som gir deg én pris på et komplett bad.

Skadeutbedring

Utbedring av råteskader eller andre skader på hus og næringsbygg.

Takstmann

  • Boligsalgsrapport enebolig/rekkehus og 1/2 2-mannsbolig
  • Våtromsrapport for leilighet

Bestill befaring